Υπηρεσίες Internet

Μέσω της Forthnet, της Nova και της HOL, η Business Solution Center σας βάζει στον κόσμο του internet, της τηλεφωνίας  και της ψυχαγωγίας !

Internet από τη Business Solution Center


H εταιρεία μας, επέλεξε να συνεργαστεί με τις 2 κορυφαίες εταιρείες παροχής ευρυζωνικής πρόσβασης στην Ελλάδα, την Forthnet και την Hellas on Line .

Δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε αυτούς τους δύο στρατηγικούς συνεργάτες, το κάναμε μετά από πολλή σκέψη και έρευνα, καθώς θέλαμε οι πελάτες μας να έχουν ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

http://www.cpi.gr/LH2Uploads/ItemsContent/14621/iqiosk-megalo.jpgΜέσα από τα συγκεκριμένα δίκτυα μπορούμε να σας προσφέρουμε, την απλή σας περιήγηση στο Web μέσω των οικιακών ή εταιρικών απλών προσβάσεων, την φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας και την προβολή της, τα ατομικά ή εταιρικά σας τηλέφωνα, την διασύνδεση των υποκαταστημάτων σας με το κεντρικό κατάστημα μέσω ADSL γραμμών ή VPN ή Μισθωμένων κυκλωμάτων, αλλά και την ψυχαγωγία σας, αφού τώρα οι υπηρεσίες της Nova διατίθενται και σε συνδυασμό με τα πακέτα της Forthnet.

Οι εκπαιδευμένοι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας, θα έρθουν στο χώρο σας για να εγκαταστήσουν και να ρυθμίσουν όλες τις παραπάνω υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε μας για την αίτηση σας και να μας προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μπορείτε να βρείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και τις ανάλογες αιτήσεις εδώ.

 

 
   

Άλλες λύσεις