Προτεινόμενες λύσεις

Η Business Solution Center έχει την κατάλληλη πρόταση για κάθε εταιρία. Η πολύχρονη ενασχόλιση της και το σύνολο των ευχαριστημένων πελατών της εγγυόνται την έναρξη μιας μοκροχρόνιας άψογης συνεργασίας . Εσείς ψάχνετε τη λύση, εμείς σας την παρέχουμε !

Η BSC σας προτείνει ...


Το πληροφοριακό σύστημα E.R.P. μιας επιχείρησης αποτελεί στρατηγική επιλογή. Δημιουργεί υποδομή και παρέχει εργαλεία που στηρίζουν την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη για πολλά χρόνια.

Αυξήστε θεαματικά τις πωλήσεις σας & την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών σας, βασισμένοι στις λύσεις ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ, που θέτουμε στην διάθεση σας με συστήματα P.O.S.

Μέσω της FORTHNET της NOVA και της HOL, σας προσφέρουμε ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες INTERNET, Τηλεφωνίας  και Ψυχαγωγίας (για ιδιώτες και επιχειρήσεις).

Μπορείτε να βασιστείτε στην BUSINESS SOLUTION CENTER για την σωστή επιλογή του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή & των Περιφερειακών σας.


Software στα μέτρα σας !

Στην Business Solution Center δημιουργούμε εφαρμογές που καλύπτουν πραγματικά τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε δίπλα σας. Είμαστε ο ιδανικός σας συνεργάτης ... !

Η δημιουργία Iστοσελίδων, e-commerce sites, εταιρικών προφίλ άλλα και η πρόωθηση τους στις μηχανές αναζήτησης είναι υπόθεση των ειδικών. Είναι δικιά μας υπόθεση !